Максим Нефьодов, Уніан
Максим Нефьодов, Уніан

Країна в смартфоні від Нефьодова: в Україні митну вартість авто можна порахувати онлайн

В Україні запустили тестування нової функції в рамках програми "країна в смартфоні". Тепер автомобілістам став доступний калькулятор приблизної митної вартості та платежів при оформленні авто. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив голова Державної митної служби Максим Нефьодов.

Хто вбивці Каті Гандзюк
Хто вбивці Каті Гандзюк

Рік без Каті Гандзюк: СБУ повідомила про нові мотиви і замовників резонансного злочину

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як відомо, що з моменту загибелі херсонської активістки Катерини Гандзюк пройшов уже один рік. У справі є нові підозрювані, замовники, а також мотиви резонансного та жорстокого злочину. Про розслідування повідомив керівник Головного слідчого управління СБУ Богдан Тиводар.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Тимошенко оббивала пороги Зеленського, але її "послали": яку посаду хотіла Юля

У лідера фракції "Батьківщини" Юлії Тимошенко почалися такі проблеми, що вона може і зовсім відійти від влади. Отже, експрем'єр ще на початку жовтня приходила на Банкову з довгим списком кандидатів на різні посади, але так і не змогла домовитися.

Євросоюз продовжив антиросійські санкції
Євросоюз продовжив антиросійські санкції

Нові санкції: Україна спільно з Європою завдали потрійного удару по Росії

Україна разом з країнами-кандидатами на вступ до ЄС Чорногорією та Албанією, а також з Норвегією погодили продовження санкцій проти Росії. Країни продовжили санкції обмеження ще на півроку.

Землетрус
Землетрус

На Україну насувається землетрус: мольфар приголомшив прогнозом, "велика біда"

Карпатський мольфар Михайло Тодорів розповів, що незабаром Україну може спіткати лихо. Він розповів, що на території західної України очікується сильний землетрус. Стихія накриє Карпати і це відбудеться через те, що природа вже втомилася від дій людей.