Пенсійний фонд України виплатив 660 тисячам пенсіонерів субсидій на ЖКП на суму 155 мільйонів гривень. Варто також нагадати, що нові правила отримання субсидій вже вступили в силу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-центру Пенсійного фонду в мережі Facebook.

Субсидія
Субсидія

"У жовтні 2019 Пенсійний фонд України забезпечив виплату житлових субсидій пенсіонерам на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі за вересень 2019 року", - пишуть у Пенсійному фонді.

Інфографіка: Пенсійний фонд/Facebook
Інфографіка: Пенсійний фонд/Facebook

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто також нагадати той факт, що згідно з поданою до українського парламенту проекту держбюджету на 2020 рік, мінімальна пенсія для тих, кому її доведеться оформляти наступного року може скласти до початку року 1638 грн, з 1 липня - 1712 грн, з 1 грудня - 1769 грн. В цілому підвищення за рік складе всього 131 грн, або 8%.

Нагадаємо, на що готові українці заради субсидій: забувають про чоловіків, машини і нерухомість.

Як повідомляв Знай.uа пенсіонерам на субсидії виділили 155 мільйонів: хто вже отримав, а кому ще чекати.

Знай.uа писав, як оформити субсидію онлайн в Україні: корисні поради.