Багато ви знаєте подружніх пар, котрі ніколи не сваряться? Можливо, є винятки, але психології та досвіду українських родин вони практично невідомі.

Як діяти, якщо "накипіло" настільки, що здається от-от ви луснете від гніву, або почнете кидатися один в одного чимось важким?

Загасити конфлікт можна тільки зрозумівши причину

секрет міцних стосунків
секрет міцних стосунків

Спробуйте трохи побути дітьми. Нехай кожен з вас на окремому аркуші паперу напише, через що ви посварилися останнього разу. Наприклад, чоловік може написати: "Ти цілий день провела з подругами і не зателефонувала, щоб сказати, де ти". Дружина може написати: "Ти образився, що я провела час з подругами". Або банальне "досить розкидати шкарпетки по квартирі" й тому подібне. Побачите, це спрацює.

Відвертість - запорука миру

Романтичні стосунки
Романтичні стосунки

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Іноді сторонам у конфлікті достатньо визнати свою неправоту.Заради миру варто усвідомити, що ви маєте різні погляди на якусь справу, і забути про неї, виявивши любов.

Нехай кожен з вас напише, як почувався під час сварки. Скажімо, чоловік може написати: "Мені здалося, що тобі приємніше проводити час з подругами, ніж зі мною". Дружина може написати: "Я почувалася наче дитина, яка має про все звітувати своєму батькові".

Обміняйтеся аркушами і прочитайте, що написав кожен з вас.

Отже, якщо ви все-таки посварилися, візьміть на озброєння принципи:

інтимні стосунки
інтимні стосунки

Копніть глибше. Що насправді непокоїло кожного з вас, коли ви сварилися? Виявіть глибинні причини незадоволення.

Проаналізуйте те, що сталося. Як кожен з вас міг би взяти до уваги ці глибинні причини, щоб уникнути сварки?

Якщо справа була незначною, попросіть одне в одного пробачення і не повертайтесь до неї.

Нагадаємо, стало відомо, чому жінки повертаються до колишніх.

Як повідомляв Знай.ua, Ванга напророкувала удачу кільком знакам Зодіаку.

Також Знай.ua писав, що меми з Богданом стали хітом мережі.