В Україну заборонили в’їзд російській актрисі Маргариті Аброськиній, яка відвідувала територію Криму після анексії.

Про факт заборони повідомили на сайті Держприкордонслужби України.

"В аеропорту "Бориспіль" серед пасажирів рейсу з Мінська прикордонники виявили правопорушницю українського законодавства", - написала прес-служба.

Ім'я актриси в Держприкордонслужбі не розкрили. Однак, в правоохоронних органах cказали, що нею виявилася Маргарита Аброськіна.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"З'ясувалося, що в 2018 році росіянка незаконно відвідувала окупований її країною Кримський півострів", - написали на сайті відомства.

Їй заборонили в'їзд на територію України на 3 роки. Актриса полетіла зворотним рейсом у Білорусь.

Нагадаємо, що скандальний російський письменник і пропагандист Захар Прилепін на війні заробляв гроші і брехав щодо того, що вбивав українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, 26-річний росіянин попросив політичного притулку в Україні. Інцидент стався 22 жовтня на пункті пропуску "Сеньківка" в Чернігівській області.

Також портал Знай.uа писав, що ватажок бойовиків "ДНР" Денис Пушилін заарештований і перебуває під домашнім арештом.