Стало відомо, що нещодавно один із засновників рок-гурту "Агата Крісті" Вадим Самойлов приїхав на непідконтрольну Україні територію і виступив перед сепаратистами з так званої "ДНР". Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу WarGonzo.

Так, Самойлов відвідав батальйон "Спарта", який колись очолював бойовик Моторола, і виступив у покинутій будівлі Донецького аеропорту. Рок-музикант виконав відомі пісні "Агати Крісті" і власні композиції на військову тематику.

Варто відзначити, що в 2017 році Служба безпеки України заборонила Вадиму Самойлову в'їзд у країну на п'ять років. Артист постійно приїжджав у "Л/ДНР". А в 2015 році "глава ЛНР" Ігор Плотницький навіть вручив Самойлову орден за "особливі" заслуги.

Нагадаємо, що скандальний російський письменник і пропагандист Захар Прилепін на війні заробляв гроші і брехав щодо того, що вбивав українців.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, 26-річний росіянин попросив політичного притулку в Україні. Інцидент стався 22 жовтня на пункті пропуску "Сеньківка" в Чернігівській області.

Також портал Знай.uа писав, що ватажок бойовиків "ДНР" Денис Пушилін заарештований і перебуває під домашнім арештом.