Стало відомо, що на Житомирщині у вогні загинула 3-річна дитина. Як з'ясувалося, мати малюка, яка перебувала в стані алкогольного сп'яніння, залишила щось на плиті і заснула. У результаті спалахнула пожежа. Подробиці повідомили у програмі "ТСН.Ранок".

Пожежа на Житомирщині

Так, ця подія трапилася в районному центрі Романів Житомирської області. Сусіди помітили дим і полум'я в будинку, де проживала жінка з 2 маленькими дітьми. Вони викликали рятувальників, а самі кинулися рятувати сім'ю. Сусіди витягли з дому 2 жінок, які знаходилися без свідомості. До кімнати, в якій були маленькі діти, вони дістатися не змогли.

Рятувальники винесли дітей. Маленьку дівчинку у важкому стані доставили в лікарню разом з постраждалими жінками, а ось 3-річний хлопчик вже не подавав жодних ознак життя.

Пожежа

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як потім з'ясувалося, напередодні пожежі жінки розпивали алкоголь і швидше за все заснули і забули вимкнути газову плитку, на якій стояла каструля. Копи відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі малюка, а також збираються розслідувати бездіяльність соціальних служб, до яких часто зверталися сусіди.

"Між ліжками на підлозі знайшли одну дитину, друга дитина була під диваном. Попередньо: ймовірна причина пожежі – порушення експлуатації газових приладів. Щось стояло на плиті, і воно загорілося", - розповів начальник Романівського районного сектору ДСНС в Житомирській області.

Пожежа

Нагадаємо, що масштаби пожеж бувають дуже різними, як і їх причини, але недооцінювати небезпеку не варто - від цього може залежати життя ваших рідних і особисто ваш.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Івано-Франківській області спалахнула церква, якій 200 років.

Також портал Знай.ua писав, що цієї осені сервіс FIRMS (NASA) визначив, що на території України відбувається найбільше пожеж на континенті.