На Київському економічному форумі виступив найбагатший чоловік Китаю – мільярдер Джек Ма. Він багато говорив про Україну – як про проблеми, так і про хороше, крім того, багач роздав поради, які можуть допомогти українцям стати успішними, пише "Страна".

Так, Джек Ма вважає, що потрібно багато працювати і не думати про гроші. За його словами, зовсім скоро у світі більшу частину роботи виконуватимуть машини, а робочий день скоротиться до трьох годин. До того ж, у зв'язку з розвитком технологій, люди повинні навчати дітей мистецтва, спорту і творчості, адже в майбутньому майже все будуть робити роботи. Про себе мільярдер каже, що багато працює і думає про роботу навіть коли приймає душ, сидить на унітазі або бігає. "Якщо ви будете працювати по дві години на день, але на ненависній роботі, вам це не сподобається", - каже Ма.

Джек Ма, itc.ua
Джек Ма, itc.ua

Варто відзначити, що Джек Ма не схвалює бізнес-школи, тому що вони роблять людей менш розумними. Мільярдер розповів, що якось відправив своїх співробітників вчитися в бізнес-школу, вони їхали розумними, а поверталися – менш розумними. Вся річ у тому, що на таких курсах розповідають історії успіху, але ніхто не говорить про помилки. Тому людям здається, що досягти успіху легко, а це не так. "У вас прекрасна земля, розумні люди і красиві жінки – я не знаю, як ця чудова комбінація може не працювати…", - резюмував китаєць.

Джек Ма, medialeaks
Джек Ма, medialeaks

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що один з найбагатших людей світу Джек Ма поділився секретом успіху.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові засвітився засновник Alibaba Джек Ма.