На економічному форумі в Києві найбагатша людина Китаю, мільярдер і засновник Alibaba Джек Ма поділився секретами успіху і напророкував майбутнє. Бізнесмен багато говорив про Україну, серед іншого він висловив думку про те, що потрібно вкладати гроші не в університети, а в дитячі садки.

Джек Ма каже, що в майбутньому штучний інтелект зможе навчати дітей краще, ніж школа та університети. Тому він пропонує більше коштів вкладати саме у виховання творчих особистостей, людей спортивних і талановитих. Батькам і навчальним закладам варто більше уваги приділяти мистецтву, спорту та командному духу. "Більшість із того, що ми зараз вчимо дітей, машини зможуть зробити краще. Що ж тоді ми повинні їм викладати, щоб це змінити?", - каже Ма.

Джек Ма, igate.com.ua
Джек Ма, igate.com.ua

Мільярдер говорить, що раніше було багато розумних людей, але зараз суспільство повинно створювати мудрих. А різниця в тому, що розумні люди знають, чого хочуть, а мудрі – знають, чого не хочуть. Ма вважає, що головною небезпекою сьогодні є не розвиток штучного інтелекту, а ядерні бомби, які створюються через жадібність людей. "Не хвилюйтеся, що багато у нас технологій – довіряйте молоді та майбутньому", - сказав бізнесмен.

Джек Ма, bigmir.net
Джек Ма, bigmir.net

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що один з найбагатших людей світу Джек Ма поділився секретом успіху.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові засвітився засновник Alibaba Джек Ма.