Найбагатша людина Китаю і світовий мільярдер, засновник Alibaba Джек Ма побував на Київському економічному форумі, де напередодні виступив український президент Володимир Зеленський. Так, бізнесмен поділився з відвідувачами форуму секретами успіху і розповів, як зробити Україну успішною і багатою країною.

Так, за словами бізнесмена, є чотири умови, виконання яких зробить нашу країну благополучною, а людей багатими. Це, зокрема, електронний уряд, підприємці, освіта, інфраструктура. Саме ці фактори є вирішальними стрижнями для успіху будь-якої країни. "На даний момент всі чотири пункти в Україні виглядають проваленими", говорить Ма.

Джек Ма, 24 канал
Джек Ма, 24 канал

За його словами, свобода підприємців обмежена бюрократією і невигідними кредитами, в освіту вкладається мало грошей, а інфраструктура в кризі – дороги погані, а нормальний інтернет доступний тільки у великих містах. Джек Ма також заявив, що Україна не може повторити успіх іншої країни. Крім іншого, китайський бізнесмен відзначив красу українських жінок. І, що найголовніше, мільярдер підтримав Володимира Зеленського і вважає, що йому треба дати шанс.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що один з найбагатших людей світу Джек Ма поділився секретом успіху.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові засвітився засновник Alibaba Джек Ма.