Цими днями астрологи поділилися свіжим гороскопом та розповіли, які п'ять знаків зодіаку житимуть до глибокої старості. Створений список представив журнал "Ліза"

Телець

Представникам цього знаку зодіаку судилося прожити спокійну щасливе життя і зустріти старість на березі моря. Як правило, Тельці майже не хворіють і на відміну від своїх однолітків рідко звертаються за медичною допомогою. Адже представники цього знаку бережуть своє здоров'я і роблять все, щоб з роками не втратити форму.

Рак

Представники цього знаку все життя йдуть девізу: "Здорова їжа, спорт і хороший секс" - тому їх життя складається дуже благополучно. Як правило, Раки доживають до глибокої старості.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

знаки зодіаку
знаки зодіаку

Водолії

Представники цього знаку зодіаку вважають, що краще лікуватися самостійно, приводячи в порядок свої думки і звільняюся від непотрібних проблем. Оскільки у Водоліїв є колосальний запас енергії, вони часто зберігають позитивний настрій, який і допоможе дожити до глибокої старості.

Леви

Представники цього знаку зодіаку вважаються найсильнішими. Найчастіше вони стикаються з великою кількістю труднощів і перешкод, однак з легкістю справляються з ними. Уміння взяти себе в руки допоможе їм подолати всі недуги і поповнити число довгожителів.

Риби

Представникам цього знаку зодіаку астрологи обіцяють довге і насичене життя. Незважаючи на те, що вони, як правило, далекі від спорту, Риби володіють колосальним запасом енергії, який допомагає їм не опускати руки у важкі моменти.

Як повідомляв Знай.ua синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Також Знай.ua писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є пояснення. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Ще Знай.ua писав, що восени багато хвороб загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику та лікування.