Знаменитого російського актора Ігоря Вєрника екстрено госпіталізували в лікарню в Москві. Йому Стало погано в Московському художньому театрі імені Чехова.

Як наголошується, в театрі акторові стало погано і він попросив викликати медиків. У той же час в Вєрнікова почала німіти нога. Після того, як медики надали першу медичну допомогу, його забрали в лікарню.

Ігор Вєрник, фото - film.ru
Ігор Вєрник, фото - film.ru
Ігор Вєрник, фото - film.ru

Як виявилося, Ігор Верник потрапив у лікарню із-за поганого самопочуття. Як з'ясувалося, причиною звернення до медиків 56-річного радянського, російського актора і шоумена стало загострення остеохондрозу. Про це повідомив брат артиста, телеведучий Вадим Верник, передають росСМИ.

Ігор Вєрнік, фото - Instagram
Ігор Вєрнік, фото - Instagram
Ігор Вєрнік, фото - Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У МХТ імені Чехова повідомили, що тепер скасований спектакль з участю Ігоря Верника переноситься на 31 січня 2020 року.

Актор звернувся до лікарів через різкі болі. Крім того, у нього почала німіти нога. Після лікарського огляду та надання першої допомоги, Вєрника забрали в лікарню.

Нагадаємо, знаменитого Ігоря Вєрника екстрено госпіталізували: весь цей час актор приховував важку хворобу.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий російський телеведучий Андрій Малахов в інтерв'ю для шоу Ксенії Собчак "Обережно, Яма!" на YouTubе розповів про конфлікт з Максимом Галкіним.