Відомий український журналіст Ігор Лесєв прокоментував масштабну аварію у Києві, де на перетині вулиць Саксаганського та Шота Руставелі прорвало труби з гарячою водою. В результаті цього все довкола залило окропом, у двох місцях провалився асфальт, а в ямі виявилися два авто.

Про це Лесєв заявив у відео на особистому каналі на Youtube.

Лесєв розкритикував роботу мера міста Київ Віталя Кличка. Журналіст нагадав, що минулого року на цьому ж місці сталася подібна аварія.

"І ось ця фраза. "Ми їм зробимо пропозицію, від якої вони не зможуть відмовитися". Це вони нам роблять такі пропозиції. Ось дивіться. Є Віталій Кличко. Я не знаю, хто йому вбив у голову, що він повинен стати мером. Може, це зробив Леннокс Льюїс. А може, КорриСандерс. Але хтось регулярно втовкмачував у голову Кличка цю безсоромну думку", - заявив Лєсєв.

Ігор Лесєв, скріншот You Tube
Ігор Лесєв, скріншот You Tube

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Окрім того Лесєв зауважив, що після Кличка мером може стати колишній генеральний директор телеканалу 1+1 Олександр Ткаченко, що також не найкращий варіант для Києва.

"І ось, здавалося б, все вирішено. Розлучення і дівоче прізвище. Місто за 6 років перетворилося на смітник. Щоб проголосувати за Кличка – треба бути або у долі. Або просто ненавидіти Київ. Але нам знову ці пхають пропозицію, від якого ми не повинні відмовитися. Гендиректора плюсів Олександра Ткаченка. Людина Коломойського. Людина, яка живе не за доходами. Людина, яка живе не по фен-шую і не за правилами. Чоловік, який вже зашкварився з особняком на Трухановому острові", - додав журналіст.

Лесєв попередив президента Володимира Зеленського, що саме такі члени його команди як Олександр Ткаченко можуть призвести до того, що рейтинг гаранта буде низьким.

Нагадаємо, що Пальчевський з гумором нагадав Зеленському про "посадки": "Яку весну мав на увазі президент?".

Як повідомляв портал Знай.uа, Путін намагався розв'язати ще одну війну: відправив два контейнери грошей, деталі.

Також портал Знай.uа писав, що Богдан відповів на головне питання українців про продаж землі: хто та коли зможе отримати заповітні "сотки".