З окупованого путінськими бойовиками Донбасу прийшли вельми тривожні новини. Так, незважаючи на старт розведення сил біля села Петровського, терористи цинічно обстріляли позиції Об'єднаних сил.

На жаль, в результаті підлої атаки донецьких бойовиків був поранений один український захисник. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-центру ООС в мережі Facebook.

Золоте, Facebook Євген Скрипін
Золоте, Facebook Євген Скрипін

Відомо, що ворог обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінського домовленостями мінометів калібрів 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

На Донбасі почалося розведення сил
На Донбасі почалося розведення сил

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У суботу, 10 листопада, російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Серед українських військових втрат немає. Офіцер ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц) повідомив у своєму Telegram-каналі про втрати в рядах донецьких терористів.

"Безповоротные (200) – 3 людини, санітарні (300) –3 людини", – написав він.

Нагадаємо, Романенко і Стародубов розібрали ситуацію на Донбасі і роль Зеленського: "Готові піти на...".

Як повідомляв Знай.uа радник РНБО Сивохо звернувся до українців з-за Донбасу: "Дуже не хочеться...".

Знай.uа писав, розведення сил на Донбасі: коли українські військові почнуть розмінувати територію в Петровському.