До 20 листопада в Україні буде тепла погода, температура повітря коливатиметься в межах від +12 до +18 градусів. Відчутне похолодання прийде на територію країни вже після 20 числа цього місяця.

Про це повідомила відомий український синоптик Наталка Діденко на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Понеділок принесе в Україну на спині атмосферного фронту дощі у західні, північні та центральні області. На Півдні та на Сході суттєві опади - навряд. Блукатимуть тумани, у яких зараз зоряний час)", - йдеться в дописі Діденко.

Прогноз погоди, Facebook
Прогноз погоди, Facebook

Синоптик відзначила, що у Києві в понеділок буде висока вологість, можливий дощ. Однак у другій половині дня буде без опадів. Температура повітря вночі +8 + 10 градусів, вдень +11 +13 градусів. За прогнозом Діденко, в найближчий тиждень в Україні очікуються коливання температури повітря, але серйозних холодів поки не буде.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скріншот посту
Скріншот посту

Зазначимо, що експерти Гідрометцентру зробили неймовірне припущення. Вони прогнозують, що вже до 2050 року Україна по температурному режиму може перейти в субтропіки, а літо триватиме 4 місяці замість трьох.

Також через глобальне потепління та зміни клімату, в Україні на півтора градуси збільшиться середня температура повітря. Експерт Укргідрометцентру зазначає, що вже в ХХІ столітті середня температура зросте на 3,3 градуси за Цельсієм.

Нагадаємо, що українським пенсіонерам передбачили підвищення і надбавки: пощастить не всім.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики озвучили лютий прогноз погоди в Україні на зиму 2020: "Багато снігу і безжальні морози до -20...".

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.