У вівторок, 12 листопада, бабине літо все ще триматиметься на Півдні України, при цьому в інших регіонах збережуться звичні для цього місяця +8 +14 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталія Диденкона на своїй Facebook-сторінці.

Так, вже з середи тепло з приморських районів пошириться по всій країні.

"Буде сильний вітер на Заході та Півночі України. Температура повітря у вівторок становитиме +8... +14 градусів, на півдні – +15... +19 градусів", – написала Діденко.

Наголошується, що найтеплішою погода буде в Криму, де температура повітря підніметься до +17 +19 градусів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Найхолодніше буде на Сумщині. Там очікується максимум +8 +10 градусів.

Вітер буде південно-східний, 5-10 метрів на секунду.

У Києві 12 листопада буде сухо, але вітряно. Стовпчик термометрів покаже від +9 до +11 градусів.

Тиждень починається з атмосферного фронту, який несе із собою дощі. Фронт переміщується із заходу та схід і вже до...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 11 november 2019

Народний прогноз погоди в Україні

12 листопада відзначається день пам'яті святого Зиновія, єпископа Егейського. Птахи передбачали цього дня погоду: якщо синиці масово з'являлись біля будинків — чекай великих холодів. Якщо синиця свистить, то день буде ясний. А якщо синиці вранці пищать, то до ночі мороз вдарить.

Погода на 12 листопада, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптична зима прийде в Україну 12 грудня. При цьому до кінця цього місяця ще буде досить тепло за винятком періоду з 17 по 23 листопада.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україна продовжує дивувати аномальною погодою всю Європу. Наша країна знову опинилася однією з найтепліших в Європі.

Також портал Знай.uа писав, що через нетипове для листопада потепління ведмеді в Карпатах не можуть впасти в зимову сплячку.