Синоптики розповіли, що зима 2019-2020 роки буде мінливою. Так, в грудні буде багато опадів, дощі та мокрий сніг, а ось в січні варто очікувати сильних морозів.

Експерти відзначають, що в грудні погода буде більше схожа на осінню. Так, частіше будуть частіше йти дощі зі снігом, ніж сніг.

вдарять Сильні морози в деяких областях України у січні. Східну частину України може атакувати морозне повітря з Сибіру. Перший місяць 2020 року буде досить вологим.

За словами інших фахівців в Україні справжня зима почнеться з 12 грудня. А ось в останньому місяці осені буде триматися температура вище нуля.

зима
зима

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Стійка зима, за моїми даними, розпочнеться 12 грудня. Перші чотири дні грудня буде мінусова температура, потім п'ять днів плюсова — до 4 градусів тепла. А з 12 грудня і до кінця місяця — одні мінуси", – повідомив Горбань.

За прогнозом синоптика, морози будуть не сильні, максимум -12°. І тільки 24−25 грудня температура може опуститися до -13…-15°.

Нагадаємо, синоптики озвучили лютий прогноз погоди в Україні на зиму 2020.

Як повідомляв Знай. ua, осінь вирішила затриматися надовго.

Також Знай. ua писав, що у Карпатах через зміни клімату буянять ведмеді, місцеві перелякані.