У середу, 13 жовтня, в Україні буде суха, тепла, але трохи вітряна погода. При цьому на Заході країни є ймовірність короткочасного дощу.

Про це повідомила відомий синоптик Наталія Диденкона своїй Facebook-сторінці.

За її прогнозом, в цей день погоду визначатиме антициклон.

"Опади хоча і не очікуються, а от вітер якраз розгуляється – будьте обережні при штормових південно-східних поривах", - попередила Діденко.

Увага! 13 листопада в західних областях пориви вітру 15-20 метрів на секунду. Вночі та вранці на Лівобережжі країни – туман, видимість 200-500 метрів – і рівень небезпеки, жовтий. Вітер буде південно-східним.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У середу найтепліша погода очікується в Криму. Там температура підніметься до +16 +18 градусів.

Найхолодніше при цьому буде в Сумській та Харківській областях. Там повітря прогріється до +9 +11 градусів.

У Києві без опадів, температура повітря досягне +12 +14 градусів.

Купа циклонів та атмосферних фронтів шастають Європою. В Україні один фронт учора проскакав і поки притихло - погоду...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 12 november 2019

Народний прогноз погоди в Україні

13 листопада вшановується пам'ять апостолів від 70-ти: Стахія, Амплія, Урвана, Наркісса, Апеллія і Аристовула. Наші пращури у цей день прислуховувались до снігуря: якщо він свистить — скоро зима буде.

Прогноз погоди на 13 листопада, Укргідрометцентр

Нагадаємо, синоптична зима прийде в Україну 12 грудня. При цьому до кінця цього місяця ще буде досить тепло за винятком періоду з 17 по 23 листопада.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україна продовжує дивувати аномальною погодою всю Європу. Наша країна знову опинилася однією з найтепліших в Європі.

Також портал Знай.uа писав, що через нетипове для листопада потепління ведмеді в Карпатах не можуть впасти в зимову сплячку.