Українська державна компанія "Спецтехноекспорт" уклала контракт на 65 мільйонів доларів США з МВС Республіки Перу про поставку багатоцільового транспортного літака Ан-178. Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

Ан-178

Так, даний контракт передбачає виробництво і поставку Ан-178 для потреб Нациполіції Перу, а також навчання персоналу, обслуговування та розширення гарантії.

На підприємстві повідомили, що цей контракт відкрив Україні ринок Латинської Америки для нового покоління вантажних літаків під назвою "Антонов". На сьогоднішній день "Спецтехноекспорт" веде переговори з потенційними замовниками літаків з-за кордону.

Ан-178

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Слід зазначити, що дебютний політ цього літака був виконаний ще в травні 2015 року. Максимальна висота польоту складає 12,2 км, дальність – 5,5 км, максимальна швидкість - 825 км/ч. Також Ан-178 має незвичайну форму фюзеляжу, рампу для вантаження і вивантаження габаритних вантажів. Він може злітати і сідати з абсолютно будь-яких аеродромів.

"Спецтехноекспорт" з цим літаком переміг у тендері для Нацполиции Перу.

Ан-178

Нагадаємо, що у США стався надзвичайний випадок. Отже, літак, в якому були пасажири, зійшов зі злітно-посадкової смуги.

Як повідомляв портал Знай.ua, члени екіпажів британських авіакомпаній поділилися самими дивними історіями, свідками яких персонал став під час перельотів. Пасажири неодноразово вели себе дуже дивно під час рейсів.

Також портал Знай.ua писав, що NASA представило в льотно-дослідницькому центрі імені Армстронга в Каліфорнії ранню версію повністю електричного літака X-57 Maxwell.