Український уряд обрав друковане видання, яке з 2020 року займеться публікацією повісток про виклик особи підозрюваного, який піддасться процедурі звинувачення. Також газета опублікує інформацію про процесуальних документах. Так, Кабінет міністрів України для цього вибрав газету "Урядовий кур'єр".

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Урядовий кур'єр, ukranews
Урядовий кур'єр, ukranews

Відомо, що Кабінет міністрів України в своєму розпорядженні від 6 листопада 2019 року "Про друкованому засобі масової інформації загальнодержавної сфери розповсюдження, в якому у 2020 році розміщуються повістки про виклик підозрюваного, обвинуваченого та інформація про процесуальних документах" вибрав газету "Урядовий кур'єр".

Дане видання буде офіційним друкованим засобом масової інформації загальнодержавної сфери розповсюдження, в якому у 2020 році розміщуються повістки про виклик підозрюваного, обвинуваченого та інформація про процесуальних документах.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, легалізація грального бізнесу в Україні: до чого поспіх.

Як повідомляв Знай.uа сподівався, що пронесе: у Запоріжжі власник квартири заборгував рекордну суму за опалення.

Знай.uа писав, чергове звільнення у Кличка: новоспечений чиновник ледве протримався 2 місяці.