У столиці під стінами Нацбанку зібралась понад сто українців. Відтак, мітингувальники хочуть, аби правоохоронці "очистити" злочине керівництво НБУ, пишуть "Букви".

Відзначимо, що стався мітинг не спроста. Адже цим днями з'явилася інформація стосовно того, що керівництво НБУ намагається замаскувати свою діяльність, як впровадження схеми тіньового розкрадання державних банків. А це в свою чергу може стати "продовженням" махінацій Гонтарєвої, Смолія, Рожкової, Шаповалова, Писарука по видачі кредитів та рефінансуванню комерційних банків, а також маніпуляцій з ОВДП.

Мітинг під стінами НБУ, фото - Bukvu.com
Мітинг під стінами НБУ, фото - Bukvu.com

Відтак, українці вже цими днями збиралися під стінами НБУ та вимагали відставки керівника Якова Смолія, однак, все закінчилося не на користь українців – їх почали розганяти правоохоронці, нібито через те, що ті заважали.

Мітинг під стінами НБУ, фото - Bukvu.com
Мітинг під стінами НБУ, фото - Bukvu.com

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Наразі ж українці знову зібралися біля Нацбанку. Цього разу учасники мітингу підготувалися серйозніше. Окрім плакатів з написами: "Стоп корупції" та "потрібно очистити злочин керівництво НБУ", вони принесли голову мертвої свині та розкладачку з буханкою батона, позначивши це як "житло для корупціонера". Наразі вхід і периметр будівлі НБУ охороняє поліція.

Мітинг під стінами НБУ, фото - Bukvu.com
Мітинг під стінами НБУ, фото - Bukvu.com

Нагадаємо, фальшиві гроші в Україні: як не стати жертвою і розпізнати підробку.

Як повідомляв Знай.uа бійка, крики, шматки наметів: поліція жорстко розігнала мітингувальників під НБУ.

Знай.uа писав, Польща розкрила реальну кількість заробітчан: скільки українців покинули свою батьківщину.