З'явилася інформація, що керівництво НБУ здійснює спроби замаскувати свою діяльність щодо впровадження схеми тіньового розкрадання державних банків. Дана схема може стати "гідним продовженням" махінацій Гонтарєвої, Смолія, Рожкової, Шаповалова, Писарука по видачі кредитів та рефінансуванню комерційних банків, а також маніпуляцій з ОВДП.

Так, заява, яку озвучив заступник голови Нацбанку про те, що Міжнародна фінансова корпорація, яка є структурним підрозділом Світового банку, планує найближчим часом увійти в статутний капітал державного "Укргазбанку", спричинила появу великої кількісті питань, пише "Хвиля".

НБУ
НБУ

Вся справа в тому, що з одного боку, українські медіа презентували дане повідомлення як старт анонсованої урядом Гончарука широкомасштабної приватизації вітчизняних держбанків зокрема, і інших держактивів в цілому. А ось інша сторона медалі — цей крок було зроблено у день, коли НАБУ і САП провели обшуки в центральному офісі "Укргазбанку" на предмет пошуку доказів про корупційність виданих керівництвом фінустанови на чолі з головою правління Кирилом Шевченком ряду корпоративних кредитів.

Нагадаємо, фальшиві гроші в Україні: як не стати жертвою і розпізнати підробку.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа бійка, крики, шматки наметів: поліція жорстко розігнала мітингувальників під НБУ.

Знай.uа писав, Польща розкрила реальну кількість заробітчан: скільки українців покинули свою батьківщину.