Як відомо, наразі на території розведення військ відбувається активний процес очищення її від мін, які встановили окупанти. Відтак, українські військові показали, як "чистять" територію під Волновахою.

Розмінування, фото - ООС
Розмінування, фото - ООС

Як відзначається, відповідний знімки Штаб операції об'єднаних сил показав в Facebook. На кадрах видно, як рятувальники проводять розмінування території у населених пунктів Богданівка і Петрівське в Волноваському районі Донецької області, де напередодні сталося розведення військ.

Розмінування, фото - ООС
Розмінування, фото - ООС

"Піротехніки Головного управління ДСНС України у Донецькій області приступили до проведення робіт з розмінування в районі розведення сил біля населених пунктів Петрівське-Богданівка Волноваського району Донецької області. Наразі обстежено територію площею 0,07 гектара", йдеться в повідомлені.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Нагадаємо, під Донецьком пролунав потужний вибух, серед захисників України є жертви: "Відірвало стопу і перебило ноги..."

Як повідомляв Знай.uа НАБУ затримала на хабарі в $150 000 директора департаменту ОП Зеленського, - ЗМІ.

Знай.uа писав, Слуги народу схвилювали заявою про Мінські угоди: "Нам це вигідно".