Українські зірки вирішили приєднатися до соціального проєкту "ДоброРһопе: STOP кібербулінг" і відверто поділилися історіями про боротьбу з хейтерами. Головна мета проєкту — привернути увагу до агресії в інтернеті і психологічного насильства, зокрема у соціальних мережах.

Відомо, що тема кібербулінгу стала однією з ключових в сучасному суспільстві. Сумно те, що це взагалі існує. Звичайне дитяче цькування переходить зі стін школи до соцмереж. Пропонуємо дізнатися, як українські зірки переживають такі моменти. Їх поради потрібно запам'ятати.

Тоня Матвієнко
Тоня Матвієнко

Співачка Тоня Матвієнко:

Кожен, хто починає медійну діяльність, повинен бути готовий до хейту. З ним я зіткнулася на "Голосі країни". Спочатку були коментарі "донька великої артистки — все куплено", "талант відпочиває на дітях артистів". Далі вони втратили відчуття чужої території і почали ритися в моєму особистому житті.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Якщо б я до них прислухалася, тоді б мій творчий шлях і завершився в "Голосі". Хейтери не розуміють, що анонім з інтернету не може давати поради або критикувати твої дії. Я прислухаюся тільки до думки професіоналів, яких знаю особисто. І так зрозуміло, що хейтери — це боягузи, які строчать гидоту зі своєї голови, сховавшись за монітором.

Вероніка Коваленко, ТСН
Вероніка Коваленко, ТСН

Вероніка Коваленко, співачка, автор пісень, композитор і акторка:

Всіх своїх хейтерів в інтернеті я відношу до двох категорій. Перші пишуть жахливі речі, які навіть страшно цитувати. Якщо коротко — жадають нанести каліцтва. Страшно не через зміст коментарів, а через анонімність автора і того, наскільки серйозні його наміри. На щастя, таких меншість. Якщо зіткнулися з таким, насамперед, біжіть до дорослих. Впевнена, вони допоможуть порадою і знайдуть рішення як убезпечити вас.

Бахарєв Роман, kp.ua
Бахарєв Роман, kp.ua

Роман Бахарєв, лідер рок-гурту "Bahroma":

Кибербулінг націлений на те, щоб зруйнувати іншого. Це не можна ігнорувати, особливо щодо дітей. Цькування порушує відчуття безпеки виражати себе, іноді - безпеки існувати. Потрібно розуміти, що хейт - це просто негативна емоція. Чи приємна вона? Ні. Це має значення? Ні. Мене не лякає хейт. Звичайно, рецепту як такого від хейту не існує. Головне, не читати негатив і банити незрозумілих вам людей. Так, мій успіх у музиці безпосередньо залежить від уподобань публіки. Звичайно, я хочу, щоб музика Bahroma подобалася всім. Тому головне - вірити в себе та в свою справу.

Нагадаємо, булінг в школі і музика для "слізок": Нікітюк і Філонова поділилися особистими історіями.

Як повідомляв Знай.uа наречена Розенка зізналася, коли вийде заміж за колишнього віце-прем'єра.

Знай.uа писав, наречена Розенка згадала роки, коли била хлопчиків стільцями.