Офіцер RSPCA Ліза Міллер виявили на вулиці коробку, у якій були плюшевий ведмідь та живий кролик. Невідомо, чому вони опинилися на вулиці та скільки часу там пробули.

Про це повідомляє Укрінформ.

Повідомляється, що кролик вчепився в іграшкового ведмедя і не хотів його відпускати. Працівники RSPCA були приємно здивовані, дізнавшись, що з кроликом усе добре, адже, коли його знайшли, надворі було холодно.

Зараз кролик, якого назвали Нігелем, облаштовується в притулку для тварин. Він й далі воліє бути завжди поруч зі своїм плюшевим другом.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зазначимо, що в американському штаті Міссурі волонтери знайшли цуценя з незвичайною особливістю. У нього над очима росте хвіст. Працівники зоозахисної організації Macʼs Mission помітили незвичайне цуценя поряд з іншим собакою, з яким той намагався зігрітися та врятуватися від голоду. Волонтери помітили, що у меншого пса на лобі росте хвіст, тож вирішили забрати його, а разом з ним і його друга.

Нагадаємо, скандальний Дорн переспівав легендарну пісню ВВ українською мовою: сподобалося не всім.

Як повідомляв портал Знай.ua, волонтери врятували цуценя з незвичною особливістю, відео.