В американському штаті Міссурі волонтери знайшли цуценя з незвичайною особливістю. У нього над очима росте хвіст, пише CNN.

Працівники зоозахисної організації Macʼs Mission помітили незвичайне цуценя поряд з іншим собакою, з яким той намагався зігрітися та врятуватися від голоду. Волонтери помітили, що у меншого пса на лобі росте хвіст, тож вирішили забрати його, а разом з ним і його друга.

Представники організації розмістили повідомлення про те, що цуценя з ще одним хвостиком шукає родину й десятки охочих зголосилися взяти собаку до себе. Однак фахівці мають перевірити, чи не буде хвіст на голові рости й чи не спричинить він проблем для цуценяти.

Собака отримав прізвисько Нархал, на честь міфічної риби з одним рогом. Нархал - це 10-місячний ретривер. Додатковий хвіст цуценяти - рідкісний вроджений дефект, що становить третину від його звичайного хвоста. Рентгенівські знімки показують, що хвіст складається зі шкіри та хутра, інакше не пов’язаний ні з жодними органами.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Our Narwhal magical unicorn puppy has had so many great people checking in on him this morning. Here is what his normal routine is: being a puppy. BOL!! Love, MacKeeperOfTheUnicorns

Geplaatst door Mac the pitbull op Woensdag 13 november 2019

Нагадаємо, скандальний Дорн переспівав легендарну пісню ВВ українською мовою: сподобалося не всім.

Як повідомляв портал Знай.ua, Заворотнюк може опинитися за ґратами, але не все так просто: хто був за кремом насправді.