Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала трепетне спільне фото з новим коханим, 27-річним баскетболістом Янісом Тіммою, який молодший за неї на 9 років. Так, артистка та її чоловік ніжно цілувалися в студії звукозапису, не приховуючи почуттів.

"...Я намагаюся згадати події, як все розвивалося і що ж привело мене до тебе, повинна бути якась формула успіху, якої навчають людей на всіх нескінченних тренінгах, але я не розумію.
Може є якась особлива формула для тих, хто все робить не так? Спасибі тобі ❤️", - зворушливо підписала Сєдокова. Фолловери не пройшли повз, прокоментував пост і сам Тімма: "❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Я не знаю що за формула, але вона спрацювала ! Нам ДУЖЕ пощастило !!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #morelove".

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Сєдокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.