Популярна українська виконавиця Анна Седокова розчарувала прихильників невдалим фотошопом.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала знімок з величезними червоними губами і нарвалася на критику користувачів за вульгарність. Крім того, Седокова спробувала виправити свою зовнішність за допомогою Фотошопу, що не могли не помітити дописники.

На новій фотографії співачка позує в туалеті перед дзеркалом. А під фото опублікований мотивуючий пост, де вона розповідає, як повірити в себе.

Реакція людей була неоднозначною. Деякі написали в коментарях, що інформація, якою поділилася Анна виявилася корисною, а інші сконцентрувалися на зовнішньому вигляді виконавиці: "Таке відчуття, ніби голова окремо від тіла. Ось що значить фотошоп.", "Накачай собі ще щось...", "Силіконова лялька.", "Тобі не набридло?", "Жахливо виглядає.", "Написане не відповідає картинці...".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Анна Седокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Седокова осідлала щось тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".