Запроданка Анна Седокова показала своїм шанувальникам, як готується до зустрічі зі своїми подружками. І далеко не всі пораділи за співачку.
Відповідне відео Ганна розмістила в Instagram.

Сєдокова вирішила "вбити двох зайців" одним постом. Розповіла про те, що збирається з подружками вночі танцювати до втрати свідомості і заодно зробила рекламу московського салону краси, де, по всій видимості, їй наростили волосся.

"До ночі готова. Вирішили сьогодні вперше за довгий час зібратися першим складом з дівчатками і гуляти. Танцювати до непритомності. Можете мене заблокувати на сьогодні, будь ласка", - повідомила співачка.

Шанувальники нагадали співачці, що вона мати трьох дітей і вести себе треба відповідно. Фолловери також нагадали їй про вік і написали, що вже порядком втомилися від її підліткових кривлянь на камеру. Позитивні коментарі теж були від відданих фанатів, які відзначили, як чудово виглядає Анна.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"ТОБІ ЩО 16?ну реально, що за маячня? кривлятися як шаблон масовий жесть...", "Ти ж мати трьох дітей", " Аня, а ви коли-небудь відпочиваєте? Просто сидите вдома біля телевізора?", - пишуть коментатори.

Крім того, публікація про п'ятничний відрив стала рекламою салону краси, який Анна подякувала за неймовірний догляд за своїм волоссям. А ось шанувальники засумнівалися в тому, що волосся дійсно її. Фанати засумнівалися із-за незвичайної густоти і висловили думку, що в салоні співачка ще й наростила собі додаткових пасми.

Раніше повідомлялося, що знаменитість вирушила відпочивати на Кіпр, виставляючи безліч фото. Так, артистка позувала в яскравому латексному вбранні, який ледь зміг стримати її форми.

Нагадаємо, Седокова протерла дзеркало голим задом. Анна Сєдокова показала дуже пікантне селфи в дзеркалі, виставивши напоказ п'яту точку.

Як повідомляв "Знай. ua", Седокова знову в пошуках залицяльника. Анна Седокова чесно розповіла про жахливу рису характеру.

"Знай. ua" писав, що Седокова в червоному латексі спробувала утримати принади, всі випало. Анна Седокова обожнює хвалитися своїм тілом, весь час надягаючи коротку і облягаючий одяг.