В Італії дикі свині розграбували схованку з кокаїном на суму 22 тисячі доларів. Випадок трапився в італійські області Тоскана, де зграя диких тварин знайшла і знищила кокаїн, захований бандою наркоторговців у лісі.

Дикі свині у пошуках їжі рили землю і відкопала пакет з наркотиками. Зграя тварин розірвала пакет і рознесла його вміст по околиці Монтепунчіано. Вартість знищеного свинями кокаїну оцінюється у 22 тисячі доларів. Відомостей про те, як наркотики вплинули на тварин немає.

Дикі свині, фото: lutsk.eu
Дикі свині, фото: lutsk.eu

Також повідомляється, що поліція вичислила переговори наркоторговців, які обговорювали телефоном знищення схованки. У такий спосіб було вирахувано місцеперебування чотирьох дилерів. Двоє з них були заарештовані і доставлені у в'язницю, а двоє поміщені під домашній арешт.

Виявилося, що торговці брали кокаїн у Перуджі і продавали в середньому по два кілограми в місяць по всій Тоскані за ціною 90-120 доларів за грам.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше оголосили переможця за найкраще комедійне фото природи

Як повідомляв портал "Знай.ua", у В'єтнамі виявили рідкісний вид оленів

Також "Знай.ua" писав, що у браконьєрів знайшли сотні ведмежих і тигрових лап