Як відомо, цими днями на території технічної частини військового арсеналу в Балаклії пролунали вибухи. Відтак, на це швидко відреагували у Генеральному штабі ЗСУ та розповіли, що ж призвело до вибухів, йдеться на Facebook-сторінці Генштабу.

Як відзначається, ще 15 листопада сталося близько 20 вибухів в районі військового складу в Балаклії, що в Харківської області. В результаті цього, загинули двоє військових, а також четверо постраждало. Наразі ж стало відомо, що призвело до цього кривавого інциденту.

"В ході завантаження залишків боєприпасів та їх елементів, які були підготовлені для подальшого знищення, зокрема твердопаливного двигуна для ракет 3М9 зенітно-ракетного комплексу" Куб ", відбулося його загоряння з подальшим підривом накопичених для знищення вибухонебезпечних предметів ", - повідомляють в Генштабі.

Скріншот повідомлення ЗСУ
Скріншот повідомлення ЗСУ

Нагадаємо, суд виправдав учасника сепаратистського референдуму в Маріуполі: коли вирішив "підзаробити".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа бойовики вдарили нишком по мирним після розведення військ: весь селище в руїнах.

Знай.uа писав, ЗСУ на Донбасі понесли серйозні втрати, путінські найманці перейшли всі межі: що сталося.