Стало відомо, що вилов риби та інших водних біоресурсів в Азовському морі у січні-жовтні 2019 року скоротився аж на 49%. Про це повідомили в пресслужбі Державного рибного агентства.

Вилов риби в Азовському морі скоротився на 49%

Так, згідно з даними відомства, з початку 2019 року загальний промисловий вилов риби та інших водних біоресурсів становив майже 34 тисячі тонн. У 2019 році В Азовському морі було видобуто 7,318 тонн біоресурсів, що на 49% менше, ніж у цей же період 2018 року.

Нагадаємо, що в Одесі на місцевих пляжах виявили кілька дельфінів без ознак життя. На подібну знахідку городяни натикаються третій раз за цей місяць.

Як повідомляв портал Знай.ua, курйозний випадок стався у Фінляндії. Там суд зобов'язав місцевого рибака заплатив за одну рибку, яку він спіймав, більше семи тисяч євро. А виною став знімок, який горе-чоловік опублікував в соцмережі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акваріум, який можна встановити як вдома, так і в офісі. Дизайн пристрою не передбачає часту заміну води. Звучить дуже круто, щоб бути правдою. Втім, Xiaomi вміє дивувати публіку.