17 листопада, в неділю, в Україні буде переважно тепла і ясна погода з помірним вітром. Місцями синоптики прогнозують похолодання до 0 градусів, проте це стосується не всіх областей. Зима все ще не збирається приходити в країну, тому українці можуть порадіти бонусним теплим дням.

На заході України вночі стовпчики термометрів коливатимуться в межах +7...+10 градусів тепла, вдень повітря потеплішає до +12...+15 градусів.

Білочка, Obozrevatel
Білочка, Obozrevatel

В північних і центральних регіонах країни вночі синоптики прогнозують 0...+7 градусів, а вдень стане тепліше до +8...+12 градусів тепла.

На сході України вночі буде приблизно 0...+1 градус, вдень температура буде коливатися в межах +8...+12 градусів тепла. Вночі та вранці на сході, а також у Сумській і Дніпропетровській областях можлива ожеледиця.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У південних областях України вночі обіцяють +2...+8 градусів, а вдень потепління до +9...+13 градусів.

Осінь, Today
Осінь, Today

У Києві 17 листопада буде хмарно, без опадів. Вночі температура опуститься до +5...+9 градусів. Вдень повітря прогріється до +9...+11 градусів тепла.

Народний прогноз погоди

за народним прогнозом погоди 17 листопада вшановують пам'ять преподобного Йоанікія Великого. Якщо 17 листопада буде рясний сніг, то в наступному році буде великий врожай хліба. А якщо качки 17 листопада залишилися зимувати, зима буде теплою.

Нагадаємо, раніше кінець аномальної температури: листопад принесе в Україну справжню осінь.

Також Знай.uа писав, що листопад може подарувати романтику, гроші і удачу: озвучені головні прикмети і забобони "чарівного" місяця.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про новий рік 2020: прикмети, забобони, повір'я та головні заборони.