У понеділок, 18 листопада в Україні буде порівняно тепла осіння погода. По всій території країни вітер очікується південно-східний з переходом у східний, 5-10 м/с. Опадів в жодному з регіонів не передбачається. Місцями можливі слабкі заморозки.

На заході країни вночі температура коливатиметься в межах +3...+7 градусів тепла, вдень повітря прогріється до +9..+16 градусів тепла.

Котик восени, WallpaperAccess
Котик восени, WallpaperAccess

На півночі і в центрі України вночі за прогнозами синоптиків стовпчики термометрів покажуть 0...+2 градуси, вдень потеплішає до +7...+10 градусів.

У східних регіонах України вночі очікується похолодання до -1...+3 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +7...+9 градусів. Заморозки синоптики обіцяють лише в Луганській області.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Котик в ковдрі, Варяг
Котик в ковдрі, Варяг

На півдні країни вночі метеорологи прогнозують +2...+6 градусів тепла, вдень температура підніметься до +8...+12 градусів.

У Києві вночі очікується 0...+2 градуси, вдень стане тепліше до +7...+9 градусів. У столиці буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Прогноз погоди на 18 листопада, Укргідрометеоцентр
Прогноз погоди на 18 листопада, Укргідрометеоцентр

Народний прогноз погоди на 18 листопада

Згідно з народним календарем 18 листопада - це день пам'яті святих Галактіона і Єпістимії. Якщо у цей день буде дощ, то далі погода залишиться теплою. А якщо на деревах є іній, то незабаром вдарять морози.

Нагадаємо, раніше кінець аномальної температури: листопад принесе в Україну справжню осінь.

Також Знай.uа писав, що листопад може подарувати романтику, гроші і удачу: озвучені головні прикмети і забобони "чарівного" місяця.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про новий рік 2020: прикмети, забобони, повір'я та головні заборони.