Росія приступила до проведення навчань у Чорному морі, в якому залучені понад 10 кораблів і авіація. Про це повідомляє прес-служба Чорноморського флоту.

Згідно з повідомленням екіпажі російських кораблів проведуть навчання "по траленню, веденню морського бою, пошуку і знищенню підводного човна, виявленню та нанесенню удару по береговому командного пункту, відбиттю атаки засобів повітряного нападу умовного противника".

Кораблі флоту РФ, фото: ens.mil.ru
Кораблі флоту РФ, фото: ens.mil.ru

Раніше командувач Військово-морськими силами України адмірал Ігор Воронченко заявив, що російські стратегічні бомбардувальники Ту-22М3 відпрацьовували цього літа нанесення ракетного удару по Одесі.

адмірал Ігор Воронченко також повідомив, що за 5 років анексії Криму кількість кораблів Чорноморського флоту РФ зросла з 34 до 49, а підводних човнів — з одного до семи.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Кораблі флоту РФ, фото: mil.ru
Кораблі флоту РФ, фото: mil.ru

Нагадаємо, раніше захоплені РФ кораблі взяли курс на Одесу

Як повідомляв портал "Знай.ua", повернення захоплених РФ українських кораблів йде за планом

Також "Знай.ua" писав, що мольфар залишив моторошне пророцтво для України