Забобони часто працюють, хоча дехто відмовляється у них вірити, є й такі, хто підтвердить. У повсякденному житті люди бажають своїм рідним, друзям, колегам удачі, спокійної ночі, і навіть не уявляють, якими можуть бути наслідки.

Добраніч краще не бажати

Говорити "спокійної ночі" не можна. Адже споконвіку фраза "спокійної ночі" означає - мертвий спокій. Коли людина помирала і його проводжали в останній шлях, йому говорили - "спи спокійно"...

Віщий сон. Фото: Miy.ua
Віщий сон. Фото: Miy.ua

За цією ж аналогією лікарі ніколи не бажають черговим "спокійного чергування". Так, це забобон, але часто буває після такого побажання все відбувається з точністю навпаки.

Взагалі, сама по собі фраза "спокійної ночі" передбачає повний спокій. А повний спокій може бути лише у разі смерті.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Вже краще побажати "солодких снів" або "доброї ночі" - так ви точно дозволите людині добре виспатися і прокинутися в настрої.

Удачі не можна бажати

Невинне побажання удачі може обернутися справжнім покаранням. Справа в тому, що Успіх або, як нам відомо - Молох, - було головним божеством у семітських народів, яке було одним із втілень Баала (або Ваала, Вельзевулаа, Валтасара), тобто диявола, сатани.

Вдалий день
Вдалий день

Удачі або гарної вистави не можна бажати і артистам. Більшість людей різних професій просто бояться, коли їм бажають удачі. У медиків вважається, що якщо почути побажання удачі на свою адресу, то чергування неодмінно пройде неспокійно. Не прийнято бажати удачі також рибалкам, мисливцям і всім тим, хто таким чином здобуває собі прожиток.

Нагадаємо, ворожка порадила, як правильно носити прикраси: на щастя чи на біду.

Як повідомляв Знай.ua, знайдено зловісне послання до диявола.

Також портал Знай.ua писав, що секретна лабораторія прибульців зруйнувала теорію Дарвіна.