Петро Порошенко, фото: 24 канал
Петро Порошенко, фото: 24 канал

Не тільки захоплення влади: ДБР оприлюднило повний список кримінальних справ проти Порошенка

Держбюро розслідувань здійснює досудове розслідування по 13 кримінальних проваджень за участю Петра Порошенка. Було допитано 562 свідка, спрямовано 431 запит, одержано 205 тимчасових доступів до речей і документів. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

У літака Зеленського відмовив двигун

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Біля президентського літака відмовив двигун, що стало причиною запізнення Володимира Зеленського на зустріч кораблів ВМС, захоплених Росією в 2018 році. Президент України Володимир Зеленський не зміг вчасно прибути в Очаків на Миколаївщині через технічну несправність літака.

Володимир Зеленський і Дональд Трамп, фото: Сайт Президента
Володимир Зеленський і Дональд Трамп, фото: Сайт Президента

Трамп не відправив Україні обіцяні $35 млн: у Міноборони США мовчать

Україна недоотримала понад $35 млн з $400 млн, які США виділила на військову допомогу. Про це пише видання Los Angeles Times, посилаючись на документ про витрати Пентагону. Зазначається, що на ці кошти повинні були придбати гранатомети, засоби зв'язку. Також потрібно було оснастити бойові кораблі ВМС України.

фото Getty Images
Лікарня \\ фото Getty Images

Сезонний спалах небезпечної інфекції підкосив 150 тисяч українців, і це тільки за тиждень

В Україні минулого тижня захворіли на грип 150 832 людини, з них 67,3% – діти. Про це йдеться в повідомленні на сайті Міністерства охорони здоров'я. Так, відомо, що інтенсивний показник захворюваності становить 394,4 на 100 тисяч населення, що на 17,3% нижче епідемічного порогу.

Прибуття українських кораблів в Очаків, Одеса онлайн
Прибуття українських кораблів в Очаків, Одеса онлайн

Як зустрічали українські кораблі з російського полону

У середу, 20 листопада, до Очакова, що в Миколаївській області, почали прибувати українські судна, які було захоплено російським флотом у листопаді минулого року разом з двома десятками моряків. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі український журналіст Андрій Цаплієнко, написавши одне слово "Дочекалися".