21 листопада, четвер, на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ України заявили, що в країні прийняли нові стандарти для фотографій на паспорт громадянина України та інших документів.

Український паспорт, Газета 2000
Український паспорт, Газета 2000

В повідомленні на сайті відзначили, що нові стандарти, які презентує Державна міграційна служба 22 листопада, торкнуться також представників різних віросповідань:

"У п’ятницю, 22 листопада, Державна міграційна служба України презентує нові стандарти фотографування на документи, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи для представників різних віросповідань".

Скріншот поста, сайт МВД України
Скріншот поста, сайт МВД України

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, згідно зі чинними поки правилами фотографуватися на документи необхідно без темних окулярів, головних уборів. Також не можна посміхатися, дивитися в бік або носити яскравий макіяж.

Нагадаємо, раніше українцям вдосконалили процедуру видачі водійських прав: це треба знати кожному автовласнику.

Також Знай.uа писав про Tax Free: що це таке, оформлення документів і які є види.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про закордонний паспорт для вашої дитини: де і як отримати.