Стало відомо, що у Мелітополі покупниця придбала "апетитний" товар в супермаркеті Сільпо, який знаходиться в ТЦ Амстор. Про це вона повідомила в паблике Мелітополь. Відгуки від закладу.

Шоколадний батончик з сюрпризом

Так, шоколадку з огидною начинкою купила мешканка в одному з популярних супермаркетів. У вафельному шоколадному батончику "Гулівер" оселилися черв'яки. Зазвичай, на "начинку" діти б зовсім не звернути увагу. І невідомо, чим би такий перекус закінчився.

Шоколадний батончик з сюрпризом

"Здрастуйте, це просто жах в Сільпо на Амсторі ось таке продають. Зараз ці вафлі по знижці, дуже не приємно було побачити такий сюрприз", - написав покупець з ніком @taeyang_sofi.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слід зазначити, що на критику адміністрація супермаркету реагує адекватно і вони намагаються знайти покупця, щоб вибачитися.

Шоколадний батончик з сюрпризом

Нагадаємо, що в одному з одеських супермаркетів жінка купила м'ясо з досить неприємним сюрпризом.

Як повідомляв портал Знай.ua, мешканка Вараша, що на Рівненщині, купила пляшку пива, а виявила справжній сюрприз – живого хробака.

Також портал Знай.ua писав, що у Сполучених Штатах вчені провели дослідження і визначили продукти, які є найбільш "брудними".