"Укрзалізниця" показала тортури для пасажирів, "осліпли" усі: "Нічого не бачите"

Киянка Іля Лійченко опублікувала у своєму Facebook вечірнє фото з електрички Фастів-Київ. Жінка, як видно, відображена в повній темряві, на знімку ледь видно її обличчя і тьмяне як з туману світло з вікна електрички, з якої тільки що вийшла. Користувачка скаржиться на темінь, ось що вона написала у підписі до цього фото. "Електричка Фастів-Київ. Нічого не бачите? Я теж. Але це краще, ніж електричка Київ-Миронівка, на якій я їхала вранці – з відкритими дверима. #Укрзалізниця".

Укрзалізниця, фото - Уніан
Укрзалізниця, фото - Уніан

Місія МВФ офіційно закінчила співпрацю з Україною: без планів виділяти гроші

Місія МВФ офіційно заявила про завершення роботи в Україні. Про це написали у телеграм-каналі Klymenko Time.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Поки, як зрозуміло, без планів виділяти Україні гроші. Після завершення місії її керівник Рон ван Роден зробив заяву, з розряду "про все і ні про що".

Місія МВФ, фото Радіо Свобода
Місія МВФ, фото Радіо Свобода

АТБ приготував сюрприз для любителів пива, "змія" підморгнула з дна: "І випив, і закусив"

На днях супермаркет мережі АТБ втрапив у черговий скандал. Відтак, жителька Вараша, що на Рівненщині, купила пляшку пива, а виявила справжній сюрприз – живого хробака. Відповідний допис Юлія Май опублікувала у спільноті "Вараш".

АТБ, фото - myvin.com
АТБ, фото - myvin.com

Як виживали українці в часи Голодомору: "меню", від якого мороз по шкірі

Як відомо, у суботу, 23 листопада, по всій Україні та світі вшановують пам'ять жертв Голодомору. А відтак, з'явилися жахливі подробиці того, на що були змушені йти люди, аби вижити у ті страшні часи. Відтак, люди харчувалися всім, що можна і не можна було їсти.

Голодомор, фото - Glavred
Голодомор, фото - Glavred

Підвищення пенсій змусило українців битися в істериці, вистачить на кілька буханок: "Вже не сподіваються"

Український блогер Михайло Шнайдер розповів українцям, що пенсіонерам з 1 грудня 2019 року підвищать пенсію на 74 гривні. Відповідний запис з'явився в Facebook блогера.

Так, він зазначив, що на даний момент українська пенсія є однією з найнижчих у світі. Так, менші суми пенсіонери отримують тільки в Афганістані, а також кількох Африканських Країнах.

Пенсіонерка, фото - Вести
Пенсіонерка, фото - Вести