У Криму стався випадок крайньої жорстокості. Відтак, в одній із місцевих шкіл однокласники побили новеньку ученицю та зламали їй ніс. І слід зауважити, що вчителька нічого не зробила, аби уберегти школярку, пише Керчь.ФМ.

Як відзначається, інцидент стався в керченській школі на уроці фізкультури.

"На уроці фізкультури хлопчик підійшов до дівчинки і вдарив кулаком в живіт, водночас вчитель тільки подивився і нічого не зробив… Далі все продовжилося на іншому уроці: до дівчинки підійшли двоє хлопчаків - один із них тримав їй за руки, а інший почав бити, завдавши три удари поспіль в ніс", - йдеться в повідомлені.

Школярка, фото - Керчь ФМ
Школярка, фото - Керчь ФМ

Після такого, потерпілу відправили до шкільного медпункту, але батьками про це не повідомили. Мати дитини дізналася про побої від самої школярки, але згодом. З'ясувалося, що такі побиття траплялися практично кожного дня.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Наразі після зламаного носа та численних гематом, батьки написали заяву до правоохоронних органів за фактом побиття дівчинки. За словами батьків, в школу потерпіла наразі ходити категорично відмовляється.

"Хочеться звернутися до всіх працівників освітньої системи, до класних керівників, вчителів. Давайте більше приділяти уваги нашим дітям, більш відповідально відноситися до своїх професійних обов'язків", - підсумували батьки потерпілої.

Нагадаємо, раніше Міжнародний суд ООН оголосив, що розгляне спір України проти Росії

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям уріжуть субсидії в опалювальний сезон

Також "Знай.ua" писав, що українцям будуть перераховувати пенсії що місяця, хто опиниться серед щасливчиків