У Пенсійному фонді України повідомили про щомісячний перерахунок пенсій тим громадянам, які досягли 65-річного віку. Для цієї категорії громадян при нарахуванні пенсійних виплат опираються на розмір мінімальної зарплати — розмір їхніх пенсії має становити не менше 40% від неї.

Начальник Мелітопольського відділу обслуговування громадян Головного управління пенсійного фонду України в Запорізькій області Світлана Христова розповіла, що розмір пенсій для цих категорій українських громадян повинен становити не менше 40% від розміру мінімальної зарплати.

Пенсіонери, фото: Уніан
Пенсіонери, фото: Уніан

Пенсіонери, фото: podrobnosti.ua
Пенсіонери, фото: podrobnosti.ua

Варто зауважити, що нарахування пенсії в Україні залежить від розміру офіційної зарплати, середньої зарплати по країні і особистого страхового стажу.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Україні зупинили виплати молодим мамам

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Путіна заговорили про мільярдну компенсацію Україні

Також "Знай.ua" писав, за що депутати отримали мільйони гривень компенсації