Вже в грудні можна буде скористатися електронними водійськими правами. Про це віце-прем'єр-міністр – міністр цифровий трансформації Михайло Федоров розповів в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Два-три тижні до Нового року вже можна буде насолоджуватися цифровими правами", – сказав Федоров.

Електронні водійські права, фото: newsone
Електронні водійські права, фото: newsone

Він стверджує, що вже все готово для того, щоб запровадити зміни.

"Додаток вже тестується. Тобто, я його вже бачив. Кожен день у нас є регулярні зустрічі з нашими розробниками, з нашою командою. Тобто, все на виході. Мені здається, що в перших числах грудня у нас буде вже все готове до релізу. Ми будемо чекати гарної можливості для того, щоб провести таку велику презентацію, щоб багато людей про це дізналися. Я думаю, що це, можливо, буде на презентації "100 днів роботи уряду". Тобто, це середина грудня. Але на початку грудня вже все буде готово", - заявив Федоров.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, батькам пояснили, як домовитися з таксистом, якщо в машині немає автокрісла.

Як повідомляв Знай. ua, коли в Україні запустять ноу-хау Зеленського.

Також Знай. ua писав, що у МВС змінять правила фотографій в документах.