Кожен другий українець незадоволений роботою. Здебільшого працівників не влаштовує рівень зарплати і умови праці. У сфері сільського господарства, виробництва і охорони незадоволені умовами.

Найбільше робота влаштовує менеджерів, які працюють з клієнтами, перукарів, майстрів манікюру, візажистів. Також робота влаштовує фахівців у сфері будівництва, пише olx.ua.

Монтажники за роботою, Склад Сервіс
Монтажники за роботою, Склад Сервіс

Найчастіше українці скаржаться на низьку зарплату. Більше половини опитаних працівників, отримує менше 10 тис. грн в місяць. З них 37% заробляє до 7 тис. грн.

Також громадян не влаштовують умови на робочому місці. Наприклад, першочерговими умовами вважають комфорт і безпека. Також має значення близькість роботи до дому, сучасна техніка та обладнання.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

робота в офісі, фото: Куб
робота в офісі, фото: Куб

Українці найчастіше працюють повний робочий день. За гнучким графіком працюють 24% респондентів, позмінно працюють 2 з 10.

Скріншот, фото OLX

Майже кожен другий опитаний не отримує жодних бонусів від роботодавця. А бонуси є важливим фактором для самомотивації працівників. На жаль, не кожен роботодавець це знає.

Кожному п'ятому пропонують напої та печиво на робочому місці. 18% респондентів дають премії.

Працівники хочуть кар'єрного та професійного зростання, велику кількість напрямків розвитку для самореалізації, гідне оцінювання праці і гарний офіс.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, де працюють та скільки отримують українці. Від сантехніка до "жриці краси" - роботи до виблору, до кольору.

Також Знай.uа писав, що програма Work and Travel 2019: як працювати і подорожувати одночасно.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що STEM is FEM показав дівчатам з усієї України, як працюють біотехнології в бізнесі та науці.