58% українців негативно висловилися з приводу рішення запустити ринок землі сільгосппризначення і скасувати мораторій на її продаж.

Це підтверджує дослідження громадської думки за листопад 2019, проведене фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології.

Варто відзначити, що позитивно ставляться до рішення про відкриття ринку землі тільки 24% громадян країни, при цьому негативно – 58%.

Крім того, рішення про приватизацію великих державних підприємств багато опитаних також сприймає негативно – 55%, а позитивно – 22%.

ринок землі, фото: Needpix
ринок землі, фото: Needpix

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Опитування проводили з 4 по 19 листопада у 110 населених пунктах усіх областей України, крім Криму та Донецької, Луганської областей. В результаті польового етапу було зібрано 2041 анкета. Теоретична похибка не може перевищувати 2,3%.

Нагадаємо, Зеленський стрімко втрачає популярність серед українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський опублікував звернення до українців на тему земельної реформи.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський порівняв Зеленського і Порошенка.