Жорстокі відвідувачі луцького зоопарку кинули у клітку з великими тиграми крихітного котика. Маленького пухнастика, який забився в куток, помітив охоронець, який проходив повз звіринця і покликав на допомогу інших працівників. Сюжет про те, що трапилося вийшов в ефірі одного з українських телеканалів.

Як виявилося, тварина в клітці з тиграми так перелякалась, що не видавала жодного звуку. Хоча, по словах ветеринарів, це і врятувало йому життя, адже хижаки просто не помітили і не почули котика. На порятунок пухнастого знадобилося близько пів години, адже працівники зоопарку були змушені заманити тигрів у клітку і закрити їх там. Тим часом директор луцького зоопарку прокоментувала подію: "Він як раз був у темному кутку, де його й не видно було. Але коли його звідти забрали, побачили, що він мокрий, наляканий". Також вона просить відвідувачів не знущатися над тваринами таким чином, а також закликала людей не бути байдужими і повідомляти про порушення правил відвідування.

Нагадаємо, у Нідерландах двоє пінгвінів-пап вкрали яйце у сусідів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у лісі під Дніпром знайшли мішок з цуценятами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що дівчина підібрала на вулиці миле щеня, але той виявився давно зниклим диким звіром.