У зоопарку Красноярська зявився незвичайний житель. З Удмуртії доставили "лютововка", саме так назвали співробітники звіринця дику тварину, яка схожа на героя популярного серіалу "Гра престолів".

Про це пишуть російські ЗМІ.

За словами керівництва звіринцю, цей хвостатий мешканець зацікавить багатьох відвідувачів. Мова йде про полярного вовка, якого раніше в зоопарку не було.

Вовк

На думку працівників зоопарку, прототипом "лютововка" з кінокартини "Гра престолів" є саме полярний вовк.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Це тварина добре пристосована до виживання за низьких температура повітря. У Сибіру полярний вовк відчуває себе досить комфортно., а забарвлення шерстві робить його просто невловимим на тлі снігу.

Гра престолів

У зоопарку Красноярська ще не вибрали ім'я для свого нового вихованця і звертаються за допомогою до відвідувачів. В якості варіантів вони озвучили: Лютий, Локі, Фернир. Альтернативними є менш агресивні версії: Сніжок та Арктик.

Лютововк/ Гра престолів

Реконструкція зоопарку

Додамо, лічені тижні залишились до презентації оновленого київського зоопарку, в якому наразі триває наймасштабніша реконструкція.

Київський зоологічний парк

Раніше тендер на проведення ремонтних робіт виграла прибалтійка компанія. Столична влада планує відкрити першу чергу реконструкції Київського зоопарку в кінці жовтня 2018 року.

Нагадаємо, у Флориді, США, живе диво-песик на прізвисько Бекон. Він - суміш пекінеса, такси та чихуа-хуа. Незвичайні емоції та поведінка песика зробили його справжньою зіркою в мережі.

Як повідомляв Знай.ua, дельфін-збоченець тримає в страху цілий курорт, французька влада просить відпочивальників не купатися та не наближатися до тварини, яка останнім часом надто збуджена та поводить себе дивно.

Також Знай.ua писав, що десятирічний лабрадор Бо втратив частину морди в ході операції з видалення ракової пухлини. Хірурги врятували псу життя, і тепер він схожий на величезного, але цілком задоволеного собою мопса.