На Волині померло немовля, якому було менш як місяць. Дитина померла від вродженої вади кишківника, проте батьки не були в курсі хвороби від самого народження. Рідні малюка звинувачують у трагедії лікарів.

Хлопчика звали Данило, він помер на наступний день після свого хрещення. У довідці про смерть дитини вказали, що у малюка був вроджений порок кишківника. Батьки запевняють, що про недугу дізналися тільки після смерті сина.

На Волині померло немовля, скріншот із відео: ТСН
На Волині померло немовля, скріншот із відео: ТСН

Щоправда, після появи на світ у немовляти болів животик, але лікарі заспокоювали батьків пояснюючи, що це нормальний стан для новонародженого. У 28-річної Надії це була шоста вагітність, яка пройшла добре, під час пологів жодних ускладнень теж не було. У лікарні повідомили, що дитина народилася цілком здоровою.

Зі скаргами на погане самопочуття дитини батьки зверталися до лікарів коли немовляті було декілька тижнів. Лікар швидкої допомоги Тамара Білецька розповіла, що дитину доставили в лікарню у важкому стані, він був синій і млявий. Щоб врятувати дитину лікарі викликали фахівців з Луцька.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На Волині померло немовля, скріншот із відео: ТСН
На Волині померло немовля, скріншот із відео: ТСН

Зі слів бабусі дитини напередодні трагедії у матері дитини було мало молока і йому вирішили дати трохи коров'ячого. Повідомляється, що за життя немовляти боролися вісім годин, але врятувати його лікарям так і не вдалося. Медики причиною трагедії назвали порок кишківника, у такому випадку навіть незначна кількість коров'ячого молока могла стати пусковим механізмом до загострення патології.

У свою чергу батьки наполягають на вині лікарів, які вчасно у пологовому будинку не розпізнали небезпечну вроджену хворобу.

Нагадаємо, раніше герої радянських мультфільмів стали реальними людьми

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Львові народився унікальний малюк

Також "Знай.ua" писав, штрафи за перевезення дітей без крісла: усе, що треба знати батькам про новий закон