Юрій Романенко – відомий український політолог і журналіст часто записує відео зі своїми коментарями з приводу суспільно-важливих подій. Також він має свій канал в YouTube, де публікує інтерв'ю з цікавими людьми. Цього разу гостем студії програми "Хвиля" став експерт з енергоменеджменту Андрій Китаєв.

У підписі до відео Юрій Романенко коротко описав, про що йшла мова в його інтерв'ю з експертом. "Україна викидає величезну кількість енергетичних ресурсів в буквальному сенсі в повітря. Тому проблема енергетичної ефективності є однією з базових для поліпшення стану економіки. Про це ми говорили з керівником Центру енергоменеджменту в Києво-Могилянській академії Андрієм Китаєвим", - розповів він.

Нагадаємо, Романенко викрив виворіт відставки Ірини Луценко.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Романенко прокоментував "бійку" Богдана і Баканова.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Романенко і Золотарьов оголили головну проблему Зеленського.