Садовий почув вирок суду

У Вищому антикорупційному суді України відбулось засідання, під час якого обрали запобіжний захід міському голові Львова Андрію Садовому.

За рішенням суду, Садовий має внести заставу у розмірі 1 мільйон 56 тисяч 550 гривень. Заставу потрібно внести протягом 5 днів.

Гончарук розбив мрії українців про безкоштовну комуналку

Кабінет міністрів України не збирається виконувати обіцянку президента Володимира Зеленського про скасування оплати комунальних послуг для громадян, старших 70 років.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За словами глави уряду, потрібно зробити так, щоб тарифи стали посильними для всіх українців, а не скасовувати комуналку для окремих категорій громадян.

Вагітна Скороход видала непристойну ціну топ-посад в уряді

Народний депутат, член комітету Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Анна Скороход, яку нещодавно виключили з президентської партії "Слуги народу", заявила, що керівну посаду на держслужбі можна купити за 100 тисяч доларів.

За інформацією Скороход, топ-посади продаються як на держпідприємствах, так і в уряді, а також у податковій та інших держслужбах.

У "Слузі народу" знайшли ще одного депутата із судимістю

У народного депутата від "Слуги народу" знайшли судимість за побиття
Народний депутат від "Слуги народу" Андрій Богданець, у якого виявили судимість за побиття водія, свою провину визнав повністю. В результаті за підсумками річного іспитового строку суд звільнив його від покарання.

В Україні стартував новий етап медреформи

В Україні триває медична реформа. Наразі стартував її черговий етап – реєстрація в електронній системі охорони здоров'я медичних закладів спеціалізованої медичної допомоги (СМД). А саме, лікарень, хоспісів, амбулаторій, спеціалізованих медичних та консультативно-діагностичних центрів і т.д.