Стало відомо, що на просторах інтернету активно поширюється "челендж зі стільцем" (chair challenge), який доводить, що у чоловіків не завжди буває фізична перевага над протилежною статтю. Даний челлендж з легкістю може повторити будь-яка жінка, а от чоловіки — не в змозі.

Челендж зі стільцем

За даними видання The Sun, завдання полягає в тому, що треба стати обличчям до стіни впритул і відступити назад на 2 кроки. Потім нахилитися до стіни під прямим кутом і впертися в неї головою. Потім потрібно взяти стілець, притиснути його до грудей, не відриваючи голови від стіни, і випрямитися.

Так, у чоловіків цей трюк викликає труднощі, але рідко попадаються ті, хто може це зробити. У мережі з'явилося купа відеороликів, де вони безуспішно намагаються випрямитися.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Експерти пояснюють це тим, що у жінок центр ваги в іншому місці. Таким чином, коли жінки згинаються над стільцем, їх центр тяжіння зосереджуємося над ногами, а у хлопців — над стільцем.

Нагадаємо, що зоряний форвард "Лос-Анджелес Гелаксі" Златан Ібрагімович запустив цікавий челендж в честь знаменитого фільму "Матриця"

Як повідомляв портал Знай.ua, небезпечний челлендж захопив українські школи.

Також портал Знай.ua писав, що соліст популярної німецької метал-гурту Rammstein Тілль Ліндеманн розмістив у своєму Instagram досить незвичайне відео. Це відео було знято в рамках челлендж #Stehaufchallenge, який присвячений кліпу на пісню під назвою Steh auf.